Wij zijn trots op wat we doen. Daarom onze "unique selling points" even op een rijtje.

Een website als service in plaats van product

In onze ogen is het onrealistisch en oneerlijk om een website als product te verkopen. Door de vele veranderingen en ontwikkelingen in de website industrie moet het systeem achter en voor je website continu doorontwikkeld en geùpdatet worden. Daarom is Leapsix een service. Wij onderhouden zowel het thema (de voorkant) en het content management systeem (de achterkant) voor je. Wij zorgen er voor dat je website altijd up-to-date is met de laatste technologieèn en ontwikkelingen.

Alle thema's zijn responsive

Sinds 21 april 2015 heeft Google in een belangrijke update responsive webdesign verplicht gemaakt voor een goede ranking. De meestgebruikte zoekmachine houdt rekening met de gebruiksvriendelijkheid op mobiele applicaties en dat kan niet zonder responsive technieken. In onze ogen is het dus essentieel dat een website bruikbaar is op alle apparaten. Daarom bieden wij alleen responsive thema's aan. Komen er nieuwe apparaten met andere resoluties uit? Geen probleem, dan updaten wij de thema's voor je. Gratis.


Ook op op je mobiel
Zelfs op de kleinste schermen een goede website

Alle thema's zijn gebruiksvriendelijk

De bezoekers van je website moeten zich kunnen focussen op de inhoud en niet afgeleid of geïrriteerd raken tijdens het gebruiken van je website. Een gebruiksvriendelijke website is extra belangrijk. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van webdesign en ontwikkeling, kunnen we met trots zeggen dat we experts zijn geworden op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Al onze thema's zijn uitvoerig getest met gebruikers en worden continu verbeterd en doorontwikkeld.

Makkelijk in gebruik

Elke website heeft een eigen beheersysteem (ook wel content management systeem of CMS genoemd). Hiermee kan je makkelijk je website invullen of aanpassen. Het CMS is snel en simpel in gebruik. Je hoeft geen moeilijke handelingen te leren zoals bijvoorbeeld bij het Wordpress of Joomla CMS. Je kan meteen aan de slag en hoeft je geen onnodig zorgen te maken.

Gratis nieuwe updates

Leapsix is en zal doorontwikkeld blijven worden. Dit betekent dat er elke maand nieuwe features / mogelijkheden worden toegevoegd aan het Leapsix beheersysteem (cms). Jouw website wordt automatisch geùpdatet en dit zorgt er voor dat je bij blijft bij de nieuwste ontwikkelingen. Je kan er zelf voor kiezen om gebruik te maken van de nieuwe features. We willen je aanraden om ze in ieder geval een keer te proberen!

Je website overal beheren

Of je nu op zakenreis bent, onderweg naar je werk, vakantie of gewoon lekker op de bank zit, je kan je website altijd beheren. Het content management systeem werkt op alle apparaten. Het maakt niet uit of je even snel een tekst wil wijzigen of een foto wil uploaden, het kan allemaal.


Ook op vakantie
Ook op vakantie makkelijk je website aanpassen.

Starten