Iedereen die actief is in de online wereld heeft er mee te maken: zoekmachineoptimalisatie. Goed vindbaar zijn is essentieel voor een goede website. Hoe zorg je er voor dat je website goed gevonden wordt? Hoe optimaliseer je voor zoekmachines zoals Google?

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Bij zoekmachineoptimalisatie worden verschillende technieken ingezet om zo hoog mogelijk te “scoren” in Google. Des te hoger je in de zoekresultaten staat, des te meer je gevonden zal worden door bezoekers en potentiële klanten. Als je website goed geoptimaliseerd is, wordt je beloond door de zoekmachines.


Ranken in Google
Hoog ranken in Google zorgt voor meer bezoekers.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Er zijn heel veel factoren die meespelen. Het algoritme van de zoekmachines veranderd vaak. Om op de hoogte te blijven zul je veel moeten inlezen en bijblijven. Het is een “ongoing process” en niet iets wat je éénmalig doet. Gelukkig hoef jij je met Leapsix niet druk te maken om het systeem. Wij blijven op de hoogte en updaten ons systeem continu om zo goed mogelijk aan te sluiten bij zoekmachines. Het enige wat jij hoeft te doen is bezig zijn met de inhoud, daar waar jouw passie ligt.

Wat levert optimalisatie op?

  • Meer (geïnteresseerde) bezoekers
  • Een hogere positie in Google
  • Meer reacties, aankopen, aanvragen enzovoort

Zoekmachine optimalisatie met Leapsix

Ons systeem zal bijblijven met de laatste updates van zoekmachines. De structuur is zo ingericht, dat het voldoet aan de eisen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om zelf extra informatie toe te voegen om extra goed gevonden te worden. Met Leapsix heb je het allemaal zelf in de hand. Hoeveel tijd je er aan besteed is helemaal aan jou. De basis is in ieder geval goed. Met Leapsix heb je binnen no-time een gebruiksvriendelijke en goed vindbare website.

Starten